Omdat ik niet iedere keer als ik een schilderij voltooid heb de krant haal - zoals in dit anonieme artikeltje hiernaast - heb ik deze pagina ingeruimd voor alles wat voor u als kunstliefhebber van belang kan zijn.Gelukkig heb ik meestal niet veel te melden zodat er alle ruimte overblijft voor waar een krant eigenlijk voor bedoeld is; strips, cartoons en illustraties...

Akelig ouderwets en nog praatjes ook...

Van onze kunstredacteur - Nieuwveen - 04 04 014...

Omdat het ook op het gebied van de schilderkunst nogal afzien is tegenwoordig, schilderijen worden nauwelijks meer bekeken, laat staan gekocht - waarom zˇu je ook als je een schermpje op zak hebt waarop je desgewenst alle schilderijen van de wereld kunt bekijken - is er voor een kunstenaar als andREVANbuuren nauwelijks nog gelegenheid met zijn schilderijen over het voetlicht te treden.

"Als je ze niet kan verslaan: Sluit je aan." Met dat aloude gezegde in zijn achterhoofd heeft de schilder digitale eieren voor zijn geld gekozen en een uitgebreide website ontworpen waarop (onder veel meer) een selectie van zijn schilderijen zich als in een ouderwets plaatjesboek laat bekijken.

Hoe fraai die schilderijen er op een schermpje ook uit mogen zien, er gaat toch niets boven het aanschouwen van een Úcht schilderij. En dat is het goede nieuws: Een ieder die ge´nteresseerd is in schilderkunst kan zomaar een afspraak maken voor een vrijblijvend atelierbezoek.


Wie heeft er hier praatjes...


Het moet ook allemaal niet te eenvoudig worden..